Geen producten (0)
Geen producten (0)

Brand styling guide

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

brand styling | logo design | communicatie design

Als je bedrijf zich ontwikkelt naar iets groters en je op het punt staat een nieuwe stap te maken, heb je een krachtige merkidentiteit nodig. Een visueel verhaal rondom jouw logo dat mensen helpt te zien en te ervaren waar jouw bedrijf over gaat.

Je hebt een brand stylist nodig. Iemand die luistert naar jouw verhaal en passie en dat vertaalt in een visuele identiteit. Iemand die jou inspireert en de essentie van jouw bedrijf vastlegt in een brand guide. Want de uitstraling van een merk wordt bepaald door meer dan alleen een logo. Het is de combinatie en wisselwerking van kleur, logo, stijlelementen, fotografie, layout wat een merk herkenbaar maakt in de communicatie uitingen.

Wat jou business ook is horeca, fotografie, financiële dienstverlening of kerkgenootschap. Elke organisatie en ondernemer vertelt zijn of haar eigen verhaal en werkt vanuit zijn of haar eigen unieke passie. Want dat is wat mensen aan jou bindt. 

Als dit je als muziek in de oren klinkt, laten we dan eens contact hebben en kijken hoe ik jouw merk verder kan helpen.

Standaard* ontvang je de volgende onderdelen in een brand styling guide:
- logo
- kleurvoorstel
- typografie
- eventuele stijlelementen
- lay out voorstel template o.b.v. een flyer of advertentie voorbeeld
- fotografie stijlvoorstel

Een brand styling guide is een op maat gemaakt concept. Neem contact op via info@studioimara.nl Dan bespreken we jouw wensen!

 

Ook interessant

€ 0,00
€ 0,00